CraiovaCardio

Prezentul document pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului https://craiovacardio.org/ Site-ul este operat de Craiova Cardio | UMF Craiova, cu sediul în Str. Petru rares, nr.2 Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea biletelor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizator” sau „Client„. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Dupa publicarea pe site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.
Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul alunbrig.evenimentmedical.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorii site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.
Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe site fiecare dintre utilizatorii site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.
Administratorii site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului. Autorii şi utilizatorii acordă site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.
Termenii şi condiţiile de mai jos se referă la înscrierile în cadrul site-ului alunbrig.evenimentmedical.ro şi participarea la evenimentele din oferta . Pentru a avea toate informaţiile legate de condiţiile înscrierii şi participării la evenimentele Zilele Cardiologiei Craiovene | UMF Craiova, vă rugăm să citiţi cu atenţie cele de mai jos.
Prin completarea şi trimiterea formularului de înscriere ce apare pe alunbrig.evenimentmedical.ro, participantul se înscrie la evenimentele care figurează în programa Craiova Cardio | UMF Craiova şi răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Inscrierea gresita a informatiilor prevazute in formularul de inregistrare poate atrage după sine neînregistrarea înscrierii sau neemiterea diplomei de participare, dat fiind faptul că Craiova Cardio | UMF Craiova nu poate contacta participantul.
TERMENI
• Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul alunbrig.evenimentmedical.ro.
• Client – persoană fizică / persoană juridică care efectuează o Comandă.
• Servicii – orice serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.
• Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Servicii și să facă plata acestora.
• Vânzător – Craiova Cardio | UMF Craiova.
• Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.
• Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Servicii.
• Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.
CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.
DREPT APLICABIL
Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorul Craiova Cardio | UMF Craiova BUSINESS SERVICES S.R.L. sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.
CUM MA INREGISTREZ SI PLATESC TAXA DE DIPLOMA LA EVENIMENTELE Craiova Cardio | UMF Craiova BUSINESS SERVICES:
Butonul de INREGISTRARE este amplasat la finalul paginii de prezentare a fiecărui eveniment. Înainte de a vă înscrie pentru plată, vă rugăm să citiţi cu atenţie detaliile: adresabilitatea evenimentului/ domeniu, dată de începere (perioada de derulare), taxa de diploma,conditiile de obtinere a diplomei de participare.
Pentru a vă înscrie la eveniment trebuie să alegeti numarul de participanti pe care doriti sa ii inscrieti, apasati butonul “ADAUGA IN COS SI MERGI MAI DEPARTE”, urmand sa fie afisat pretul total pentru numarul de participanti selectat apoi pentru a continua finalizarea comenzii apasati butonul “CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII”, moment in care se deschide pagina unde trebuie sa fie completate atat datele de facturare cat si datele persoanelor pe care doriti sa le inscrieti la eveniment. Datele inscrise in formularul de inregistrare este necesar sa fie corecte si complete atat pentru transmiterea ulterioara a link-ului de acces al evenimentului cat si pentru emiterea diplomei de participare. Necompletarea corecta a datelor exonereaza vanzatorul de orice responsabilitate privind neprestarea serviciilor platite.
Dupa finalizarea completarii campurilor pentru inregistrare si emitere factura apasati butonul “PLASEAZA COMANDA” pentru a se deschide platforma de plata si a achita pretul serviciilor comandate.
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a servicilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorului site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente.
Fiecare utilizator, la opțiunea să proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului. Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai Craiova Cardio | UMF Craiova implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă la adresa administratorul site-ului: Craiova Cardio | UMF Craiova, cu sediul în Str. petru rares, nr.2.
LIMITAREA RĂSPUNDERII
Craiova Cardio | UMF Craiova BUSINESS SERVICES SRL nu răspunde sub nicio formă, în nici o masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. Craiova Cardio | UMF Craiova nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii nostru, Craiova Cardio | UMF Craiova va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.
OBLIGAŢII:
Pentru a oferi informaţii actualizate alunbrig.evenimentmedical.ro va realiza periodic modificări în conţinutul site-ului, schimbările referindu-se la informaţii despre evenimente, descrieri, poze, preţuri etc. Preţurile de pe site se pot modifică în funcţie de costurile aferente emiterii diplomelor de participare si creditarii evenimentelor. alunbrig.evenimentmedical.ro nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afişarea conţinutului site-ului declinându-şi de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecţiuni tehnice apărute la server.
POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE:
alunbrig.evenimentmedical.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. Craiova Cardio | UMF Craiova va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind programa evenimentelor alunbrig.evenimentmedical.ro şi a trimiterii prin email de REMINDERE pentru plata biletelor de participare şi/sau pentru începere eveniment, celor înscrişi la respectivul eveniment. Prin bifarea casuței, Utlizatorul / Clientul declară că a fost informat cu privire la Termenii şi Condiţiile de utilizare ale site-ului alunbrig.evenimentmedical.ro, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul respectării acestora.
TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS. PERSONALE
În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Craiova Cardio | UMF Craiova îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client despre el însuşi ori o altă persoană. Rolul prezentului acord este de a vă explica modul în care datele personale ale Clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are Clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.
SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR. TALE PERSONALE
Prelucrăm datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt: legitime, legale, reale, transparente și prezente.
1. Atunci când faceți o înscriere, noi colectăm: nume, prenume, adresa de email,CNP, specialitate, loc de munca, oras, numarul de telefon pentru procesarea, gestionarea și emiterea documentelor de certificare privind participarea si emiterea diplomelor de participare.
2. Atunci când faceți o înscriere, colectăm datele fiscale de facturare numai în scopul respectării prevederilor legale privind procesarea și emiterea documentelor fiscale.
3. Atunci când faceți o înscriere, datele dvs. personale: nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon sunt colectate prin intermediul formularului de înregistrare a clienților și a declaraţiei de consimţământ, în scop de marketing și în scopul de a vă oferi informații cu privire la campaniile de publicitate proprii.
SIGURANȚA DATELOR TALE PERSOANLE
Păstrăm în siguranță datele personale, cu măsuri tehnice corespunzătoare, cu măsuri organizatorice adecvate, cu un nivel ridicat de securitate împotriva prelucrării neautorizate, împotriva prelucrării ilegale, împotriva pierderii accidentale sau ilegale, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale; împotriva daunelor accidentale sau ilegale.
DREPTURILE TALE
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul:
• să solicitați primirea de informații despre prelucrarea datelor (dreptul de acces)
• să le rectificați(dreptul de rectificare)
• să solicitați să fie șterse (dreptul de stergere)
• să solicitați restricționarea prelucrării (dreptul de restriționare)
• să vă opuneți prelucrării (dreptul de retragere a consimțământului)
• aveți dreptul la portabilitatea datelor (dreptul de portabilitate)
• dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere în cazul in care considerați că prelucrarea datelor reprezinta o încălcare a GDPR
Puteți contacta ofițerul nostru GDPR în orice moment pentru exercitarea acestor drepturi utilizând următoarele date de contact: Str. Foisorului, nr.2A, bl. E, et. 3, ap. 3, camera 2, sau să ne contactați la adresa de email office@craiovacardio.org.
Prin bifarea casuței, Clientul declară că a fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către Craiova Cardio | UMF Craiova, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale.